fbpx

Virkesstudion med ATL och Ludvig & Co

 

Det finns i vårt DNA att sprida kunskap och information som bidrar till ett aktivt och lönsamt skogsbruk. Här hittar du mer fördjupande material kring det som vi ofta pratar om i Virkesstudion. Håll dig uppdaterad genom att bli prenumerant på ATL och medlem på Virkesbörsen. Det kostar inget att bli medlem på Virkesbörsen.

Skogsfastighetsmarknaden är glödhet.

När Ludvig & Co, Sveriges största fastighetsmäklare av skogsfastigheter, summerar första halvårets prisutveckling för skogsfastigheter, visar statistiken att priset på skogsmark har skenat i stora delar av Sverige.

Virkesbörsens kvartalsjämförelse

Idag (2021-08-19) så kommer Virkesstudion Live sändas där vi går igenom kvartalsrapporterna tillsammans med SCA, Setra, Holmen och Sveaskog. Klicka på knappen ovan för att sätta igång sändningen. (OBS! Det går jättebra att se sändningen i efterhand också).

Unik sammanställning: Se hur virkespriserna förändrats de senaste 6 månaderna - kommun för kommun

Med Sveriges mest omfattande prisdatabas för virke kan Virkesbörsen göra en sammanställning varje månad över hur virkespriserna har förändrats. Du hittar hela listan här. Kommun för kommun.

Virkesbörsens marknadskrönika för juli

Varje månad sammanfattar vi på Virkesbörsen den senaste tidens utveckling på virkesmarknaden, bjuder på en global utblick och våra bästa råd till dig som skogsägare just nu. Det gör även Ludvigs experter som guidar oss genom “skogsåret”.

Vart är marknaden på väg?

Virkesprisindikatorn hjälper dig som skogsägare att bilda dig en uppfattning om hur virkespriserna förväntas utvecklas framöver. Vi släpper den varje månad och du hittar den senaste här.

Vad är skogsfastigheten värd?

Vill du få en ungefärlig värdering av din skogsfastighet. Använd då vår tjänst Fastighetsvärderingen. Den baseras på Ludvig&Co’s statistik och det är den mest omfattande i Sverige.

Tack! Vi hör av oss snart

Tack för din ansökan! Vi återkommar så snabbt vi kan