fbpx

Är du vår nästa fullstack talang?

OM VIRKESBÖRSEN

Den svenska skogsnäringen är stor och en strategiskt viktig tillgång för vårt land. Virkesbörsens vision är en effektiv och transparent virkesmarknad där rätt virke når rätt industri till rätt pris. Därför bygger vi just nu Sveriges ledande digitala marknadsplats för virkesaffärer i hela Sverige. Redan i detta tidiga skede har Virkesbörsen genererat ett stort intresse hos köpare, säljare och investerare. Vi växer nu så snabbt att vi behöver förstärkning.

 

Idag sitter vi på ”Norrsken House”, Stockholms hetaste startup-hub som ligger i spårvagnshallarna i centrala Stockholm. Här erbjuds du ung och flexibel arbetsplats där du ges stort inflytande över företagets framtida utveckling. Virkesbörsen är ett välfinansierat startup bolag som kan erbjuda konkurrenskraftiga villkor.

 

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer vara att tillsammans med VD ta fram en utvecklingsplan och prioritera det tekniska arbetet. Virkesbörsen är en snabbt växande organisation där tiden från beslut till agerande är kort. Du kommer därför både att utveckla befintliga tjänster och ta fram nya produkter i ditt dagliga arbete.

 

VI SÖKER DIG SOM
Virkesbörsen består av ett litet men tight team, vi sätter därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är en teamplayer med god samarbetsförmåga och samtidigt är van att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. Utöver detta tror vi att du har följande kvalifikationer:

  • Tidigare erfarenhet av utveckling i Python, Ruby, Javascript eller liknande. Vår plattform är byggd i Python.
  • Tidigare erfarenhet av ramverk som Django, Ruby on Rails, Spring, Laravel etc. Vår plattform är byggd i Django.
  • God kunskap i web stack. Vi använder AWS och Docker.
  • Erfarenhet av Frontend som HTML, CSS eller Javascript.
  • Duktig på att arbeta strukturerat och analytiskt.
  • En positiv inställning till nya teknik och ett intresse för att lära och arbeta med nya trender.
  • Tidigare erfarenhet av att bära ansvar för en teknisk produkt.

 

Det är meriterande men inte ett krav att du är intresserad av eller har erfarenhet av följande:

  • Utveckling av SaaS produkter .
  • Tidigare erfarenhet av startups.

Vi uppmanar även ansökningar från dig som inte är bosatt i Stockholm men är intresserad av att flytta hit för att arbeta med en spännande produkt. Observera att erfarenhet från skogsindustrin inte är ett måste, ett entreprenöriellt synsätt och en nyfikenhet för tekniska lösningar desto viktigare.

 

ANSÖKAN
Sista ansökningsdag är 30/7. Ansökan genom formuläret nedan.

Om du har några frågor om tjänsten eller Virkesbörsen är du varmt välkommen att kontakta oss via mail eller på telefon 08-339944.

Ansök genom nedan formulär

Tack! Vi hör av oss snart

Tack för din ansökan! Vi återkommar så snabbt vi kan