fbpx

CUSTOMER SUCCESS MANAGER / SÄLJARE

CUSTOMER SUCCESS MANAGER/SÄLJARE

Brinner du för att ge bra service och samtidigt gillar du att bygga företag? Vi söker en driven, detaljorienterad och ansvarstagande person som vill vara med att driva tillväxt hos oss på Virkesbörsen – ett snabbväxande techbolag inom Skogsindustrin. Den svenska skogsnäringen är stor och en strategiskt viktig tillgång för vårt land. Virkesbörsens vision är en förenklad, effektiv och transparent virkesmarknad där rätt virke når rätt industri till rätt pris. Därför bygger vi just nu Sveriges ledande digitala marknadsplats för virkesaffärer i hela Sverige. Redan i detta tidiga skede har Virkesbörsen genererat ett stort intresse hos köpare, säljare och investerare. Vi växer nu så snabbt att vi behöver förstärkning.

 

I rollen som Customer Success Manager kommer du att vara ansvarig för att säkerställa att våra kunder får en snabb och smidig upplevelse när de kommer in i plattformen.  Du kommer ha direktkontakt med skogsägare för att hjälpa de med sina annonser på plattformen och med virkesköpare runt om i Sverige, för att hjälpa till i deras virkesköp och säkerställa att de använder plattformen på bästa sätt. Vissa processer finns på plats, men vi är ett bolag i kraftig tillväxtfas så det finns stora möjligheter att sätta din egen prägel. Du kommer att ha en aktiv roll i utvecklingen av tjänsten/produkten då vi alltid eftersträvar att lyssna på kundernas krav och önskemål.

 

ARBETSUPPGIFTER
Din roll som customer success manager/säljarepräglas av extremt hög servicenivå eftersom Virkesbörsen sätter en helt ny standard för kundvård inom skogsindustrin. Din roll kommer att vara mycket central för hur vi gemensamt utvecklar Virkesbörsen till att bli den självklara marknadsplatsen för skogsägare och skogsbolag. Du kommer få ett stort ansvar över att styra, analysera och utveckla kundresan. Du kommer att säkerställa att alla våra användare bli nöjda och lönsamma kunder. Du kommer att rapportera direkt till ledningen och vi sätter därför extremt stor vikt vid din personlighet.

 

Vi tror att du har följande kvalifikationer:

  • Har några års erfarenhet av kundservice, sälj eller administration
  • Ett starkt driv och kan motivera dig själv att ta egna beslut för att komma framåt
  • Detaljorienterad och ansvarstagande
  • Du har kanske läst någon eftergymnasial utbildning och har god datorvana
  • Har en väldigt välutvecklad servicekänsla
  • Eftersom du kommer att få ansvar för dokumentation och uppföljning tror vi att du är noggrann och ordningsam
 

Det är önskvärt men inget krav att du har intresse eller erfarenhet av:

  • Stort IT-intresse och ser digitaliseringens möjligheter
  • Är kreativ och gillar att utveckla produkter och tjänster till det bättre
  • Erfarenhet från startups/unga företag
 

Placeringsort är Göteborg men kan vara flexibelt beroende på kandidat och omständigheter.

 

VI SÖKER DIG SOM

Vi lägger väldigt stor vikt vid din personlighet, att du är självgående och innovativ. Uppskattar team-känsla och har en god samarbetsförmåga. Vi tror även att du är en person som älskar att jobba i en snabbrörlig organisation med korta beslutsvägar.

 

ANSÖKAN
Ansöka genom att skicka ditt CV och personliga brev i formuläret nedan. Vid frågor maila till info@virkesborsen.se eller ring 0722424416

Ansök genom formuläret nedan

Tack! Vi hör av oss snart

Tack för din ansökan! Vi återkommar så snabbt vi kan